'Health corner' u Vašoj kompaniji

 
Health corner

Poštovana/i, 
Sa željom da podržimo Vašu ideju „zdravog kolektiva“ i sve napore koje ulažete kako bi podigli svest zaposlenih o značaju preventivnih pregleda, želimo da vam predstavimo projekat zvani
„Health corner“ u Vašoj kompaniji. Osnovni koncept „Health cornera“ bazira se na kreiranju svesti pojedinca o značaju prevencije, podsticanju na obavljanje sistematskog pregleda i uštedi vremena koje je potrebno izdvojiti da bi se isti obavio. Sam projekat podrazumeva:

  1. Dolazak medicinskog tima Doma zdravlja „Vizim“ u prostorije Vaše kompanije gde bi se izvršilo laboratorijsko uzorkovanje – brzo, jednostavno, ne zahtevajući vaše resurse (izuzev jedne prostorije). 
  2. Zakazivanje sistematskog pregleda na licu mesta – kod promotera možete zakazati obavljanje sistematskog pregleda u željenom terminu. Nakon zakazivanja sistematskog pregleda zaposleni/pojedinac dobija SMS potvrdu o dodeljenom terminu, podsetnik dan pre zakazanog termina obavljanja pregleda i email uputsvo za obavljanje sistematskog pregleda.

Organizovanjem „Health corner-a“ zaposleni:

  1. Ne mora pozivati call Center osiguranja i/ili zdravstvene ustanove kako bi zakazao pregled – za željeni termin se opredelio na licu mesta.
  2. Ne mora odlaziti u zdravstvenu ustanovu kako bi izvadio krv radi daljih analiza, a što se praktikuje minimum dan-dva ranije – krv je izvadio u prostorijama kompanije.
  3. Biće obavešten o svim beneficijama koje su mu omogućene u Domu zdravlja „Vizim“, proceduri i načinu obavljanja sistematskog pregleda.
  4. Dobiti savete i odgovore na pitanja od našeg medicinskog tima.

Zamolili bismo Vas za predlog termina sastanka kako bismo vas upoznali sa celokupnom idejom i svim prednostima organizovanja „Zdravog kutka“ u vašim prostorijama.

E-mail: komitenti@vizim.co.rs
Tel. +381 (11) 785 7800
Mob. +381 (69) 339 0005