Akcije i popusti

Magnetna rezonanca

U eri medicinskog napretka, magnetna rezonanca (MR) izdvaja se kao tehnologija koja pruža izvanredan uvid u unutrašnjost ljudskog tela bez potrebe za invazivnim zahvatima

NOVO

Kao Dren

Očuvanje zdravlja je najbolja investicija u budućnost! Sistematski pregled je sveobuhvatan pregled zdravstvenog stanja organizma koji se obično sprovodi jednom godišnje.

NOVO

Dijagnostički paket

Osluškujući Vaše potrebe, pojačavamo prisustvo u komšiluku! Do 31.05.2024. na našoj novoj lokaciji u Airport city-ju, Omladinskih brigada 90d - Kula Camelia, iskoristite promotivne cene dijagnostičkog paketa.

NOVO

Sistematski pregled za upis u I razred osnovne škole

Deo pripreme za upis u osnovnu školu predstavlja i sistematski pregled, koji je obavezan za svako dete. Cilj sistematskog pregleda jeste procena zdravstvenog stanja deteta i njegova zrelost za upis u prvi razred osnovne škole.

NOVO

Urinarna inkontinencija

Da li ste znali da Vaš problem sa nevoljnim mokrenjem može biti rešen jednostavnom procedurom? Neka kvalitet vašeg života ponovo bude zadovoljavajući – inkontinencija nije prepreka tome

NOVO
side view dogwood in wooden bowl on white background

Kao Dren Kragujevac

Očuvanje zdravlja je najbolja investicija u budućnost! Sistematski pregled je sveobuhvatan pregled zdravstvenog stanja organizma koji se obično sprovodi jednom godišnje. Ovaj pregled ima za cilj otkrivanje mogućih zdravstvenih problema u ranoj fazi, što može pomoći u sprečavanju ili lečenju različitih bolesti.

NOVO
Mother and Child in Pediatric Office

Dren Junior

Paketi preventivnih sistematskih pregleda sada su dostupni i za najmlađe. Briga o detetu je prioritet svih roditelja, a pedijatrijska služba Doma zdravlja "Vizim" je tu da pruži pomoć i podršku u rastu i razvoju najmlađih. 

NOVO

EEG – Elektroencefalografija

EEG – Elektroencefalografija je neurološka dijagnostička metoda koja registruje funkcionisanje mozga putem beleženja njegove električne aktivnosti. Ova metoda je bez zračenja, bezopasna je i bezbolna.

NOVO

Fit paketi pregleda – Vaš put ka zdravom životu

Poseta nutricionisti može biti ključna prekretnica u vašem životu, posebno u današnjem ubrzanom svetu gde se lako zanemaruje zdrava ishrana.

NOVO