Paket za zdravlje Vašeg srca

U našem zdravstvenom centru, zalažemo se za proaktivni pristup vašem zdravlju, nudeći sveobuhvatne preventivne  pakete pregleda koji su dizajnirani da pomognu u identifikovanju potencijalnih zdravstvenih problema pre nego što postanu ozbiljni. Naš internistički paket pregleda obuhvata niz testova i konsultacija sa specijalistima, uključujući:

Kompletnu Analizu Krvne Slike i Urina

Kroz ovu analizu, naš tim stručnjaka će moći da proceni vaše opšte zdravstveno stanje, identifikuje znake infekcije, anemije, i drugih potencijalnih problema.

Pregled Interniste

Tokom ovog pregleda, internista će razgovarati s vama o vašoj medicinskoj istoriji, sadašnjem zdravstvenom stanju, i potencijalnim rizicima, osiguravajući da dobijete individualizovane preporuke za vođenje brige o svom zdravlju.

Pregled Oftalmologa

Pregled oftalmologa ne samo da pruža uvid u zdravlje vaših očiju, već može indirektno ukazivati na opšte zdravstveno stanje i zdravlje vašeg kardiovaskularnog sistema.

Ultrazvuk Abdomena

Ovaj neinvazivni pregled omogućava nam da pregledamo organe u vašem stomaku, identifikujemo abnormalnosti i pružimo rano upozorenje o mogućim zdravstvenim problemima, kao što su bolesti jetre, bubrega ili žučne kese.

Ultrazvuk Štitne Žlezde

Pregled štitne žlezde pomaže u identifikovanju abnormalnosti kao što su ciste, tumori ili drugi problemi koji bi mogli uticati na funkciju vašeg endokrinog sistema.

Zakazivanjem preventivnog internističkog paketa pregleda, ne samo da ulažete u svoje zdravlje, već i stičete mir uma znajući da ste preduzeli korake ka dužem, zdravijem životu.

Paket za zdravlje Vašeg srca

9.490 rsd Promo cena važi do 30.09.2023.
  • Kompletna laboratorijska analiza krvi i urina*
  • Pregled specijaliste oftalmologa sa pregledom očnog dna i merenjem očnog pritiska
  • Pregled specijaliste interne medicine sa EKG-om
  • Ultrazvučni pregled abdomena
  • Ultrazvučni pregled štitne žlezde

 

*Akcija važi do 30.9.2023.

*Kompletna laboratorijska analiza krvi i urina:

  • KOMPLETNA KRVNA SLIKA: leukociti, eritrociti, hemoglobin, hematokrit, trombociti, MCV, MCH, MCHC, limfociti, monociti, granulocili, sedimentacija;
  • BIOHEMIJA: glukoza, urea, kreatinin, ukupni bilirubin, AST, ALT, Gama GT, holesterol, HDL, LDL, trigliceridi;
  • URIN: reakcija, specifična težina, proteini, glukoza, hemoglobin, ketonska tela, urobilinogen, bilirubin, nitriti, eritrociti, leukociti, bakterije, cilindri, epitelne ćelije, kristali, ostalo;