Izaberite paket koji najbolje odgovara vašim potrebama i započnite svoje putovanje ka zdravijem životu već danas!

Fit paketi pregleda – Vaš put ka zdravom životu

 

Poseta nutricionisti može biti ključna prekretnica u vašem životu, posebno u današnjem ubrzanom svetu gde se lako zanemaruje zdrava ishrana. Nutricionista je stručnjak za ishranu koji može ponuditi ne samo savete za poboljšanje vaše opšte dobrobiti, već i pružiti podršku u postizanju konkretnih zdravstvenih ciljeva.

Individualni pristup

Svaki organizam je jedinstven, a nutricionista može pružiti personalizovani plan ishrane koji odgovara vašim specifičnim potrebama, ciljevima i životnom stilu. Ovo uključuje uzimanje u obzir vaše trenutno zdravstveno stanje, metaboličkih karakteristika, alergija, intolerancija na hranu i ličnih preferencija u ishrani.

 

Prevencija hroničnih bolesti

Nepravilna ishrana je jedan od ključnih faktora rizika za razvoj hroničnih bolesti kao što su dijabetes tipa 2, bolesti srca, visok krvni pritisak i neki oblici karcinoma. Nutricionista može razviti plan ishrane koji će vam pomoći da smanjite rizik od ovih bolesti ili da upravljate postojećim stanjima na efikasniji način.

 

Poboljšanje mentalnog zdravlja

Ishrana igra značajnu ulogu i u očuvanju mentalnog zdravlja. Nedostatak određenih nutrijenata može doprineti simptomima anksioznosti, depresije i smanjenju koncentracije. Nutricionista može preporučiti određene promene u ishrani koje mogu poboljšati vaše mentalno stanje i opštu dobrobit.

 

Podrška u postizanju ciljeva u vezi sa telesnom težinom

Bilo da želite da smanjite telesnu težinu, povećate mišićnu masu ili jednostavno održite trenutno stanje, nutricionista može biti vaš najbolji saveznik. Pružanjem stručnih saveta i kontinuiranim praćenjem, nutricionista može vam pomoći da postignete željene rezultate na zdrav i održiv način.

 

Edukacija o ishrani

Jedan od ključnih aspekata posete nutricionisti je edukacija o zdravoj ishrani. Razbijanje mitova o ishrani i razumevanje osnova pravilne ishrane mogu vam pomoći da donosite bolje izbore za sebe i svoju porodicu. Nutricionista vam može pružiti znanja o tome kako čitati deklaracije na proizvodima, kako planirati obroke i kako kombinovati namirnice.

 

Unapređenje sportskih performansi

Za sportiste i aktivne pojedince, ishrana može značajno uticati na sportske performanse i oporavak. Nutricionista  može dizajnirati plan ishrane koji će optimizovati vaše performanse, podržati oporavak mišića i smanjiti rizik od povreda.

 

Uzimajući u obzir ove faktore, jasno je da pregled nutricioniste može imati dalekosežan uticaj na vaše zdravlje i kvalitet života. Pravilno vođenje računa o ishrani je investicija u vašu budućnost, omogućavajući vam da živite punim plućima

FIT PAKETI

FIT BASIC

3.990 rsd
  • Pregled nutricioniste
  • Izrada jelovnika
  • Analiza telesnog sastava InBody vagom

FIT OPTIMAL

5.490 rsd
  • Pregled nutricioniste
  • Izrada jelovnika
  • Analiza telesnog sastava InBody vagom
  • Kompletne laboratorijske analize

*Kompletna laboratorijska analiza krvi :

  • KOMPLETNA KRVNA SLIKA: leukociti, eritrociti, hemoglobin, hematokrit, trombociti, MCV, MCH, MCHC, limfociti, monociti, granulocili, sedimentacija;
  • BIOHEMIJA: glukoza, urea, kreatinin, ukupni bilirubin, AST, ALT, Gama GT, holesterol, HDL, LOL, trigliceridi;