Health corner u Vašoj kompaniji

Naša ustanova je uvela praksu organizacije Health corner-a u kompanijama koje imaju dobrovljno zdravstveno osiguranje u cilju promovisanja važnosti obavljanja preventivnih pregleda.

Osnovni koncept „Health cornera“ bazira se na kreiranju svesti pojedinca o značaju prevencije, podsticanju na obavljanje sistematskog pregleda i uštedi vremena koje je potrebno izdvojiti da bi se isti obavio. Sam projekat podrazumeva:

  1. Dolazak medicinskog tima Doma zdravlja „Vizim“ u prostorije Vaše kompanije gde bi se izvršilo laboratorijsko uzorkovanje – brzo, jednostavno, ne zahtevajući vaše resurse (izuzev jedne prostorije). 
  2.  Zakazivanje sistematskog pregleda na licu mesta – kod promotera možete zakazati obavljanje sistematskog pregleda u željenom terminu. Nakon zakazivanja sistematskog pregleda zaposleni/pojedinac dobija SMS potvrdu o dodeljenom terminu, podsetnik dan pre zakazanog termina obavljanja pregleda i email uputsvo za obavljanje sistematskog pregleda.

Organizovanjem „Health corner-a“ zaposleni:

  1. Ne mora pozivati call Center osiguranja i/ili zdravstvene ustanove kako bi zakazao pregled – za željeni termin se opredelio na licu mesta.
  2. Ne mora odlaziti u zdravstvenu ustanovu kako bi izvadio krv radi daljih analiza, a što se praktikuje minimum dan-dva ranije – krv je izvadio u prostorijama kompanije.
  3. Biće obavešten o svim beneficijama koje su mu omogućene u Domu zdravlja „Vizim“, proceduri i načinu obavljanja sistematskog pregleda.
  4. Dobiti savete i odgovore na pitanja od našeg medicinskog tima.

Uveli smo mogućnost online zakazivanja za zainteresovane kompanije, za Vašu kompaniju se priprema posebna forma online formulara prema paketu izabranog sistematskog pregleda, zaposleni bira željenu lokaciju i vremenski interval organizacije pregleda i uskoro na telefon ili mail dobija potvrdu o zakazanom sistematskom pregledu bez potrebe pozivanja call centra.

Opšti link za online zakazivanje možete pogledati na sledećem linku: https://www.vizim.co.rs/zakazite-vas-preventivni-kontrolni-sistematski-pregled-online/

Stojimo Vam na raspolaganju za organizaciju sastanaka  kako bismo vas upoznali sa celokupnom idejom i svim prednostima organizovanja „Zdravog kutka“ u vašim prostorijama.