Aptos niti sa hijaluronom

Aptos niti sa hijaluronom

Aptos niti za lifting kože su popularna metoda kojom se postiže revitalizacija i poboljšava kvalitet kože lica, bez operacije i ožiljaka. Niti broje svoje postojanje duže od dve i po decenije, tokom kojih su se menjale i usavršavale. Ono što je ostalo nepromenjeno jeste činjenica da su to najjače niti za nehirurški lifting kože lica  koje se postavljaju minimalno invazivnom metodom i sa kratkim vremenom oporavka.

Nova generacija aptos niti za neinvazivno zatezanje opuštene kože napravljena je od bioresorptivnog hirurškog konca čime je ovaj tretman dobio novi kvalitet. U širokoj paleti niti dizajniranih za rešavanje čitavog niza specifičnih problema na licu i telu, nalaze se i niti sa dodatkom hijaluronske kiseline, koje osim zatezanja i liftinga kože omogućavaju postizanje boljeg volumena, ravnanje dubokih i plitkih bora i podmlađivanje kože lica i vrata.

 

ŠTA JE NOVO?

Najveća novost poslednje generacije APTOS niti je to što su napravljene od resorptivnih materijala, čime je postupak dobio novi kvalitet.

Prednosti ove metode su što je:
– minimalno invazivna;
– radi se pod lokalnom anestezijom;
– kratko trajanje procedure (15-20 minuta);
– odmah vidljivi rezultati;
– minimalno vreme oporavka;
– pospešuje se stvaranje novog kolagena;
– pojačava mikrocirkulaciju;
– daje dugotrajne efekte;
– ne izaziva negativne pojave i komplikacije.

 

ZA BORE, USNE, NOS I REVITALIZACIJU LICA

U širokoj paleti APTOS niti postoje i one namenjene revitalizaciji i podizanju kože raznih delova lica, kao i za korekciju sitnih linija i bora. Te niti zadržavaju svoju elastičnost i oblik nakon umetanja i u velikoj meri smanjuju izgled i formiranje dubokih bora na licu. Metoda je namenjena i podizanju obrva i vrha nosa.

Ovaj postupak je jednostavan i brz, sa minimalnim vremenom operacije i oporavka.

Oblast : Aptos niti sa hijaluronom