Vizim nekada

Istorijat Doma zdavlja „Vizim” odnosno početak rada vezuje se za 1994. godinu. Dugogodišnji rad, znanje i iskustvo dr Zorice Dinić pomažu joj da uz podršku svoje porodice, osnuje Polikliniku „VIZIM“ .

Krajem prošlog veka private prakse gotovo da nisu postojale, tako da je pred osnivačima bio težak zadatak – razviti jedan složeni sistem kakav je Dom zdravlja „Vizim” danas i steći poverenje velikog broja korisnika usluga koliko Vizim broji danas.

Iz godine u godinu, uz veliki trud, rad i upornost, Poliklinika “Vizim” se širila, rasla, i već 1997. godine počela da broji 20 članova kolektiva.

Ekspanzija Doma zdravlja „Vizim”

Godine 2001. Poliklinika „Vizim” započinje ekspanziju otvarajući svoju prvu ambulantu u palati „Beograđanka“ na XIII spratu.

2003. godine Poliklinika „Vizim” otvara još jednu ambulantu u jednoj od najznačajnijih kulturnih ustanova u Srbiji- zgradi Narodnog pozorišta i na taj način postaje zvanična klinika sva tri ansambla Narodnog pozorišta (opera, drama, balet).

Poliklinika Vizim 2006. godine, nakon više od 10 godina uspešnog rada, doživljava svoju prvu transformaciju postajući prvi privatni Dom zdravlja u Srbiji.

U godinama koje slede, obim posla je rastao kao i potrebe za proširenjem. Uz naporan rad  Dom zdravlja „Vizim” nastavlja da raste i da se širi, i već 2012. godine otvara još jedan Dom zdravlja u sklopu poslovnog centra Airport City.

Danas je mreža „Vizim” široko rasprostranjena i obuhvata dva Doma zdravlja, zdravstvenu stanicu kao i 5 ambulanti.

Lokacije Doma zdravlja „Vizim”:

Prateći potrebe stanovništva i poslovnih korisnika, naša ustanova ima jaku tendenciju daljeg širenja.  Dom zdravlja „Vizim” danas upošljava preko 70 stalno zaposlenih lekara i drugog medicinsko-tehničkog osoblja koji se bave stalnim stručnim usavršavanjem i naučno istraživačkim radom, pa su brojne stručne nagrade na domaćim i međunarodnim lekarskim kongresima potvrda kvalitetnog rada.

Dom zdravlja „Vizim” je savremeni medicinski sistem koji je sa svojim opštim i specijalističkim ordinacijama spreman da odgovori na sve zahteve naših pacijenata, a zaposleni Doma zdravlja će učiniti sve da poseta lekaru bude prijatna.

“Morate da učestvujete u svemu što se dešava u sredini u kojoj živite. Bez obzira na to što radite u privatnoj praksi, pacijenti treba da vas osete kao lekara, a ne kao trgovca. Sem toga, spadam među ljude koji misle da ne treba biti škrt na lepim rečima i delima. Verujuća sam osoba i mislim da kad bi se svako trudio da bude dobar čovek, svima bi nam bilo mnogo lakše u životu”

dr Zorica Dinić