'Health camp' u Vašoj kompaniji

PROVERITE VAŠ IMUNI SISTEM,

DODAJTE DODATNU SUPLEMENTACIJU I BUDITE SPREMNI!

 

HEALTH CAMP U PROSTORIJAMA VAŠE KOMPANIJE

 

Dragi saradnici,

U periodu koji je pred nama jako je važno ostati smiren i pribran, pridržavati se saveta nadležnih institucija i činiti ono što će naš imuni sistem dodatno ojačati.

Kao ljudi koji nosimo odgovornost prema svojoj porodici, kolektivu u kome radimo, okruženju kog smo deo, treba da imamo jasnu svest da naše zdravlje znači i zdravlje naših najmilijih i kompanije u kojoj radimo.

Društvena odgovornost, predusretljivost i empatija koju osećamo prema našim najbližim saradnicima navode nas na zajednički projekat koji se naziva „Health camp“.

„Health camp“ u Vašoj kompaniji predstavlja projekat koji ima za cilj očuvanje zdravlja Vašeg kolektiva. Kroz proveru zdravstvenog stanja pojedinaca i davanje saveta o adekvatnoj sumplemetntaciji zajedničkim naporima gradimo zdravstvenu kulturu u Vašoj kompaniji, budimo svest zaposlenima o značaju imunizacije i činimo da se oni osećaju bezbedno u svom radnom okruženju a porodicama odlaze zdravi.

 

„HEALTH CAMP“ podrazumeva:

  1. Dolazak medicinskog tima u prostorije Vaše kompanije.

Tim koji čine lekar, medicinski tehničar i laborant obavljali bi preglede vaših zaposlenih uz bezkontaktno merenje temperature i uzimanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kojim se proverava opšte zdravstveno stanje pojedinca. Uloga lekara u „Health campu“ je i adekvatno informisanje i savetovanje zaposlenih kako da ojačaju svoj imuni sistem i koju suplementaciju da konzumiraju u zavisnosti od stanja njihovog imuniteta.

  1. Postavljanje „Health spot“-a

Dom zdravlja „Vizim“ bi osposobio „Health spot“ na jednom ili više mesta u Vašoj kompaniji koji bi sadržao različite vitamine i minerale za dodatnu suplementaciju članova Vašeg tima, zatim edukativni materijal o izgradnji imuniteta i očuvanju zdravlja, predloge ishrane i procedure i svete ponašanja u periodu pandemije.

  1. Kompanijski lekar, crvena linija i video konsultacije

Vaša kompanija bi dobila svog lekara koji bi bio dostupan vašim zaposlenima za sva pitanja 24h, putem jedinstvene linije koja je osposobljena samo za vas. Imajući u vidu situaciju u kojoj se trenutno nalazimo, vaši zaposleni bi mogli da ostvare video konsultantski pregled sa našim lekarom.

 

Kontaktirajte nas:
0117857800
komitenti@vizim.co.rs