Sistematski pregledi

Sistematski pregledi

Redovni sistematski pregledi predupređuju mnogobrojna oboljenja i omogućavaju da se u slučajevima pojave bolesti, svaka promena u ljudskom organizmu blagovremeno otkrije i da se na vreme otpočene lečenje. Upravo se zbog toga u „Vizimu” insistira na takozvanom medicinskom opismenjavanju javnog mnjenja i kontinuiranoj afirmaciji preventivnih sistematskih pregleda koji za cilj imaju rano otkrivanje mogućih oboljenja.

Globalna tendencija porasta različitih vrsta oboljenja, na žalost, ne zaobilazi Srbiju. Sve je više malignih promena i kardiovaskularnih bolesti, hipertenzije (visok krvni pritisak), dijebetesa (šećerne bolesti), kao i drugih oboljenja koja su danas invazivnija i češća nego tokom prethodnih decenija. Prvi uslov za pozitivan ishod, odnosno izlečenje pacijenta jeste rano otkrivanje simptoma i pravovremena dijagnoza, zbog čega lekari „Vizima” smatraju da su sistematski pregledi od prioritetne važnosti za dobro ljudsko zdravlje i dugovečnost.

Želeći da svojim korisnicima obezbede maksimalan komfor kao i uštedu vremena, sve medicinske usluge, analize i snimanja koja obuhvata sistematski pregled, u Dom zdravlja „Vizim“, moguće je obaviti jednim dolaskom.

Poštujući mogućnosti i specifične zahteve svojih pacijenata, „Vizim” nudi različite pakete usluga uključujući i mogućnost kreiranja posebnog paketa, prema potrebama i izboru korisnika usluga.

Obim svoјih odabranih paketa, odnosno vrste pregleda, pacijenti selektuju iz Kao Dren paketa.