Novi promotivni paketi

Na osnovu velikog iskustva stečenog kroz dugogodišnji rad, lekarski tim Doma zdravlja „Vizim“ je kreirao nove pakete pregleda namenjene cenjenim korisnicima naših usluga. Svesni načina života i tempa koje svakodnevne obaveze nameću, kreirali smo pakete pregleda koji će pomoći da se kvalitet života i zdravlje pojedinca podignu na viši nivo.

Pregledi za sportiste

Ako ste odlučili da se bavite sportom, da održavate vitkost i kondiciju, potrebno je proveriti da li je i Vaš organizam spreman na isto. Nedelja ima 7 dana ili 168h. Statistika govori da zaposlene osobe mogu da odvoje bar 2 do 3 puta nedeljno po 1h za bavljenje sportom ili nekom fizičkom aktivnošću. Za Vaš organizam to predstavlja veliki stres. Tokom nedelje veliki broj zaposlenih provodi oko 165h sedeći (na poslu, kolima, za stolom) ili ležeći (spavajući) a potom želi da sa sat vremena rekreacije nadoknadi nedostatak svakodnevne fizičke aktivnosti. Savetujemo Vam daproverite da li je Vaše telo spremno i sposobno da odgovori na takav iznenadni stres. Treba da se bavite sportom, ali to treba da radite na odgovoran način. Obavite preglede i budite sigurni da Vaš kardiovaskularni sistem može da izdrži takav „iznenadan“ napor (skok pulsa često i na preko 150/minut). Naši lekari će Vas pregledati, izmeriti i utvrditi zdravstveno stanje kao i proceniti Vaše individualne mogućnosti. Dobićete savet koliko naporno možete da vežbate, kako da se hranite i gde su Vaši limiti. 

Pregledi za ispitivanje porekla glavobolje

Višečasovni rad, nefiziološki položaji, stres, smanjena fizička aktivnost i genetske predispozicije, samo su neki od uzroka glavobolje. Dozvolite nam da Vam pomognemo i da se zajedno oslobodimo ove neprijatne pojave.