English (United Kingdom)Serbian (Latin)

Newsflash

DZ Vizim Novi Beograd

Novi Beograd je dobio još jedan, potpuno novi Dom zdravlja, u ekskluzivnom prostoru biznis parka Airport City Belgrade. Opremljen i dizajniran po svetskim standardima, Dom zdravlja je prilagođenom potrebama korisnika u cilju što većeg komfora i kvaliteta rada...

www.prijavise.rs

Prijavite se!

Uskladite Vaše poslovanje prema važećoj zakonskoj regulativi...

Želeli bismo da Vas podsetimo na Vaše obaveze prema novom Pravilniku o preventivnim merama za bezbedan i zdrav rad pri korišćenju opreme za rad sa ekranom ’’Sl. glasnik Republike Srbije’’ br. 106/2009.

Individualni sistematski pregledi

Za Vas smo pripremili 3 paketa individualnih sistematskih pregleda, po promotivnim cenama.

CENTAR ZA ISHRANU I NUTRICIONIZAM

SVAKE SREDE u Domu zdravlja Vizim Novi Beograd u periodu od 16 - 20h

Mreža apoteka

Banner

Izračunajte BMI


Visina

Težina


Vizim-Wiener program

Banner
Centar za vene PDF Print E-mail

Proširenje vena je najčešća bolest periferne cirkulacije , prisutna u većem obimu kod oko 30% odraslog svetskog stanovništva, dok 80% ima proširene venske kapilare . Najzastupljenije su promene na površnom sistemu vena, manje izražene na dubokim i perforantnim venama.

Read more...
 
Pregled za polazak u I razred PDF Print E-mail

Upis dece u prvi razred Osnovne škole počinje u aprilu mesecu, a jedan od dokumenata koje roditelji moraju obavezno priložiti jeste i izveštaj sa sistematskog pregleda.

Read more...
 
Tečnost PDF Print E-mail

Oko 56% tela odraslog čoveka čini tečnost. Veći deo se nalazi u ćelijama, a približno jedna trećina izvan ćelija.

 

Read more...
 
Oslobodite se bora PDF Print E-mail

Čak iako ste na suncu veoma pažljivi, neke bore su sa godinama neizbežne. Ali to ne znači da ih morate prihvatiti bez imalo borbe. Iako se nikada u potpunosti nećete osloboditi svojih bora, možete učiniti da budu mnogo manje primetne.

- Ne računajte na retinol – Ova komponenta nalazi se u mnogim OTC preparatima za negu kože. Na etiketi se često navodi kao vitamin A, retinal ili retinil palmitat. Bez obzira na to šta piše na etiketi, ne postoje istraživanja sprovedena na ljudima koja bi potvrdila bilokakva antiejdž svojstva ove supstance. Zato sve što piše uzmite sa dozom rezerve.

 

Read more...
 
Rad na kompjuteru PDF Print E-mail

Rad na kompjuteru - zdravstveni problemi vezani za savremeni način života.

Uprkos ogromnim prednostima koje pruža tehnološka revolucija i svakodnevna upotreba kompjutera na našem poslu i u domovima,

Read more...
 
Intolerancija hrane PDF Print E-mail

Da li ste i na šta osetljivi?

Nekada, nekoliko sati posle obroka osećate mučninu, lice vam obliva hladan znoj, tresu vam se ruke, uznemireni ste, srce vam brzo lupa, osećate nepodnošljivu glavobolju, hvata vas osećaj panike…

Read more...
 

Call Center

011 339 0000

011 785 7777

 

 

Partneri u zdravlju

Načini plaćanja

Google+