English (United Kingdom)Serbian (Latin)

Newsflash

DZ Vizim Novi Beograd

Novi Beograd je dobio još jedan, potpuno novi Dom zdravlja, u ekskluzivnom prostoru biznis parka Airport City Belgrade. Opremljen i dizajniran po svetskim standardima, Dom zdravlja je prilagođenom potrebama korisnika u cilju što većeg komfora i kvaliteta rada...

www.prijavise.rs

Prijavite se!

Uskladite Vaše poslovanje prema važećoj zakonskoj regulativi...

Želeli bismo da Vas podsetimo na Vaše obaveze prema novom Pravilniku o preventivnim merama za bezbedan i zdrav rad pri korišćenju opreme za rad sa ekranom ’’Sl. glasnik Republike Srbije’’ br. 106/2009.

Individualni sistematski pregledi

Za Vas smo pripremili 3 paketa individualnih sistematskih pregleda, po promotivnim cenama.

CENTAR ZA ISHRANU I NUTRICIONIZAM

SVAKE SREDE u Domu zdravlja Vizim Novi Beograd u periodu od 16 - 20h

Mreža apoteka

Banner

Izračunajte BMI


Visina

Težina


Vizim-Wiener program

Banner
Širimo našu mrežu PDF Print E-mail

Dom zdravlja "Vizim" je u sklopu plana širenja svoje zdravstvene mreže, bogatiji za još jednu zdravstvenu stanicu. Na Novom Beogradu u ulici Trešnjinog cveta 1b otvorena je nova "Vizim" zdravstvena stanica.

Zdravstvena stanica je deo kompleksa VIG Plaze, "pametne" zgrade na savršenoj lokaciji, opremljene savremenom IT tehnologijom i ispunjenom modernim rešenjima i funkcionalnim luksuzom.

Zdravstvena stanica "Vizim" je deo Life Active Health Club-a, savremenog fitness centra sa vrhunskom opremom i uslugom.  Svi članovi kluba su pod stalnom medicinskom pažnjom i imaju pravo na besplatan lekarski pregled sa laboratorijskim analizama, razgovor sa nutricionistom i 20% popusta na sve usluge Doma zdravlja "Vizim".

Kao deo jedinstvenog fitness centra i vrhunske poslovne lokacije, nudimo Vam mogućnost da posle napornog treninga ili radnog dana opustite svoje telo i mišiće jednom od masaža u našem centru.

  • Relaks masaža
  • Antistres masaža
  • Sportska masaža
  • Terapeutska masaža
  • Parcijalna masaža
Budite zdravi Kao Dren!
Dom zdravlja "Vizim"

 

 
Vizim-Wiener program PDF Print E-mail

 

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje


Da bismo pravnim licima ponudili dodatne usluge i olakšali proces korišćenja medicinske zaštite, udružili smo se sa kompanijom Wiener Städtische osiguranje i svojoj ponudi dodali Vizim program dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Ovaj program predstavlja kolektivno osiguranje koje osiguranicima omogućava neograničen broj usluga u okviru osnovnog paketa usluga, koje možete ostvariti u ustanovama Doma zdravlja Vizim. Ponuda je namenjena kompanijama koje brinu o zdravlju svojih zaposlenih i žele da im pruže adekvatnu i sigurnu zaštitu.

Vizim-Wiener program

Read more...
 

Call Center

011 339 0000

011 785 7777

 

 

Partneri u zdravlju

Načini plaćanja

Google+